Política10/05/2018

Puigdemont convoca la direcció del PDECat divendres a Berlín hores abans de comunicar el nom del quart candidat

Munté, Pascal i Conesa viatgen aquest vespre cap a la capital alemanya

N. Orriols

BarcelonaA poques hores d'anunciar el nou presidenciable de Junts per Catalunya, el president, Carles Puigdemont, ha convocat la direcció del PDECat aquest divendres a Berlín, tal com ha pogut saber l'ACN i ha confirmat l'ARA. Hi estan convocades la coordinadora general del partit, Marta Pascal; la presidenta en funcions de la formació, Neus Munté, i la presidenta del Consell Nacional, Mercè Conesa. Viatjaran aquest vespre cap a la capital d'Alemanya, tal com han confirmat fonts del Partit Demòcrata.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

S'espera que Puigdemont els comuniqui el nom del quart candidat a la investidura, hores abans que ell mateix el faci públic. Encara no està decidit si ho farà demà o de cara a dissabte.

Cargando
No hay anuncios

En les últimes hores, el més ben situat, segons les fonts consultades, és Quim Torra, diputat independent de JxCat i membre del pinyol de Puigdemont. També continuen a les travesses el vicepresident del Parlament, Josep Costa; l'exalcalde de Cerdanyola Toni Morral, i la portaveu, Elsa Artadi. Perden força les opcions que implicaven la dimissió de diputats i que corri la llista, com l'exconseller de Cultura i exdelegat del Govern a Madrid Ferran Mascarell.