Política12/08/2014

El PSC celebra que el Govern admeti que la consulta "només es podrà fer si és legal i acordada"

La portaveu del partit insta Artur Mas a "pronunciar-se en el mateix sentit" que la vicepresidenta Joana Ortega

Ara

BarcelonaEl PSC celebra que la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, hagi parlat aquest dimarts d'un ajornament de la consulta si el Tribunal Constitucional la impedeix. Segons la portaveu del partit, Esther Niubó, les declaracions d'Ortega són "sensates" perquè suposen acceptar, com han dit els socialistes, que "la consulta només es podrà fer si és legal i fruit de l'acord entre governs".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si el Govern segueix el camí del PSC, retrobarà el seny; si segueix el d'ERC, s'aboca a un precipici", insisteix Niubó. I és que, segons la dirigent socialista, "posar data i pregunta abans d'asseure's a negociar no era la manera d'aconseguir que aquesta consulta es fes". "Per això celebrem que des del Govern es vagin fent declaracions en aquesta línia", ha afegit.

Cargando
No hay anuncios

La portaveu del PSC ha instat el president Mas "a pronunciar-se" en els mateixos termes que la vicepresidenta. Niubó ha recordat que "la situació actual només es resol votant", i ha assenyalat que "els ciutadans i les ciutadanes han de poder fer-ho amb garanties".