DRET A DECIDIR
Política 03/10/2013

EL PSC rebutja la compareixença presencial o per escrit d'Otegi en la comissió pel dret a decidir

Maurici Lucena: "Otegi no representa els valors democràtics i de pactes que el PSC vol defensar"

Europa Press
1 min
Arnaldo Otegi

BarcelonaEl portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha avançat aquest dijous que s'oposaran a la compareixença presencial o per escrit de l'exdirigent de Batasuna Arnaldo Otegi a la comissió del Parlament que estudia el dret a decidir, en cas que es plantegi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Otegi no representa els valors democràtics i de pactes que el PSC vol defensar. Claríssimament ens hi hem d'oposar", ha expressat en declaracions abans d'assistir a unes jornades sota el títol 'Espanya plural, Catalunya plural', al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Tot això passa després que el PSC demanés dimecres que en la pròxima sessió de la comissió del Parlament pel dret a decidir es voti sobre la idoneïtat de sol·licitar aportacions externes per escrit davant la demanda de la CUP, que va proposar que Otegi pugui donar la seva opinió per escrit.

No obstant això, Lucena ha recordat que en la comissió encara no s'ha aprovat la compareixença de l'exdirigent de Batasuna ni que pugui enviar les seves valoracions per escrit.

stats