Política11/07/2015

Sánchez-Camacho titlla de "lamentable" la situació a Catalunya fruit de la "manca de seriositat i responsabilitat"

"No podem estar a tres setmanes d'una possible convocatòria sense saber si es presenten polítics", afirma

Acn

MadridLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dissabte que la situació a Catalunya és "lamentable" i denota "manca de seriositat i de responsabilitat". En declaracions a la premsa després d'assistir al discurs de Mariano Rajoy a la Conferència Política del PP, Sánchez-Camacho ha afirmat que actualment a Catalunya "tots els partits independentistes estan enfrontats" i "no sabem ni tan sols si hi haurà eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No podem estar a tres setmanes d'una possible convocatòria sense saber si es presenten partits polítics, ni si es presentem amb polítics ni si voldran el president de la Generalitat", ha dit.

Cargando
No hay anuncios

Sánchez-Camacho també ha justificat que el president espanyol no hagi fet cap referència a una possible millora del finançament per a Catalunya, malgrat que la nova vicesecretària general del PP, Andrea Levy, havia apuntat que ho anunciaria en aquesta Conferència Política.

"Jo no ho he insinuat ni s'ha treballat mai" [en la millora del finançament], ha dit Sánchez-Camacho, que ha insistit que la seva formació sí que ha proposat una reforma del Senat perquè sigui una cambra territorial.

Cargando
No hay anuncios

Segons Sánchez-Camacho, el Senat és on s'han de debatre "tots els temes territorials" i és on "serà molt important debatre el model de finançament".

"La pròpia vicepresidenta del govern va dir que el repte de la pròxima legislatura és el model de finançament a tot Espanya, que ha de ser per consens i millor per a Catalunya i per a tot Espanya", ha recordat.