Política 29/03/2013

Els dos regidors del PP a Sant Carles de la Ràpita abandonen el partit per la corrupció

Hernández i Escudero es queixen que no han rebut "una explicació clara i satisfactòria" sobre els casos de corrupció i passen a ser regidors no adscrits

Acn
1 min

Sant Carles de la RàpitaEls dos regidors del PP a l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Pedro Hernández i Jesús Escudero, han decidit abandonar la formació i passar al grup dels regidors no adscrits, segons han anunciat aquest dijous a la nit mitjançant un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons expliquen, han decidit marxar del PP perquè no han rebut suport del seu partit. "No hem vist cap suport del nostre partit, tot el contrari. Paraules com 'ara no toca' i 'no entreu en aquestes discussions' o bé el silenci com a resposta ens han fet prendre aquesta decisió", apunten. Hernández i Escudero lamenten que no han rebut "una explicació clara i satisfactòria" sobre els casos de corrupció que esquitxen càrrecs i excàrrecs del PP.

Hernández i Escudero consideren que "si les sigles d'un partit no responen, el millor és prescindir-ne", tot i que manifesten que seguiran com a regidors al grup dels no adscrits i continuaran treballant per la Ràpita.

Afirmen que el PP evita posicionar-se sobre la corrupció, i assenyalen que "és com si el cas Bárcenas no existís i gaudíssim d'un mercat laboral sanejat". Per això, confessen que estan "sense arguments per defensar cap causa en nom del Partit Popular" i consideren que "el mínim que podríem fer [els polítics], atès el moment d'especials dificultats que passa la ciutadania, és mostrar una conducta exemplar".

stats