Política 15/09/2014

El Govern exigeix al PP que prengui mesures davant les "injustificables" amenaces a Mas

Homs considera "molt greu" el tuit difós pels populars del Masnou i insinua que la Generalitat estudia accions judicials

O. March / R. Mateos
1 min
Francesc Homs, conseller de Presidència, avui, dimarts, abans de la reunió del Govern / EFE

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha exigit aquest dilluns al PP que prengui mesures davant les "injustificables" amenaces de mort proferides aquest cap de setmana a través d'una piulada des del compte a Twitter del PP al Masnou. "Això és molt greu. I el fet que vingui del partit que governa a l'Estat és doble o triplement greu i inquietant", ha denunciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha alertat que la línia discursiva dels dirigents del PP, adreçada a situar la consulta del 9 de novembre que promou Mas com una acció completament al marge de la legalitat, ha creat el "caldo de cultiu" perquè es tensi la corda fins a aquests límits. "Políticament esperem que el PP prengui mesures", ha afirmat el conseller, que ha insinuat que el Govern estudia accions judicials. Segons Homs, els serveis jurídics de la Generalitat "tenen l'obligació d'analitzar i proposar" accions judicials". "Judicialment, el Govern no es quedarà indiferent", ha afegit.

stats