Política07/04/2015

Sánchez-Camacho acusa Ciutadans de tenir les enquestes com a únic "principi"

La líder del PP català reclama "unitat al partit" a les portes de la junta directiva al carrer Génova. "L'important és sortir de la crisi", afegeix

MARIONA FERRER I FORNELLs

MadridLa líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat aquest dimarts, a l'entrada de la junta directiva del PP al carrer Génova, la unitat del partit davant la crisi interna arran de la debacle electoral a Andalusia. "Aquest partit ha superat moltes coses –ha dit–. Avui el més important és la unitat d'un partit que, enfront d'altres, té molta experiència".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat la nova consigna del president espanyol, Mariano Rajoy, de rebaixar el to contra Ciutadans, Sánchez-Camacho ha carregat fort contra la formació taronja. Per a la líder del PP català, "Ciutadans no té un model de gestió clar ni uns principis territorials clars", l'únic que té són "principis demoscòpics", ha dit. "Si els espanyols volen castigar un partit que crea 5.000 llocs de treball al dia...", ha afegit, puntualitzant que el partit d'Albert Rivera "l'únic que sap per ara és crear vots".

Cargando
No hay anuncios

Sánchez-Camacho s'ha assegut al costat dels ministres en l'inici de la junta directiva. És la tercera del PP que se celebra aquesta legislatura i coincideix amb la pèrdua de fins a 17 escons a Andalusia, que ha obert una crisi interna al partit que Rajoy té previst tancar aquest dimarts. En una entrevista a Ràdio Nacional d'Espanya (RNE), el president espanyol va exigir unitat al PP sense fer cap autocrítica. Ha decidit mantenir l'equip i l'estratègia tot i les divisions internes.