Política09/04/2014

Camacho considera que si Mas segueix amb el procés és “l'inici de la fi”

Lamenta que el president estigui disposat a continuar endavant encara que suposi fer passos "il·legals"

Ara

Barcelona"Les declaracions de Mas són ja l'inici de la fi". Aquest és el missatge apocalíptic que ha llançat la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en veure que el president de la Generalitat ha deixat clar que no es pensa fer enrere en el procés sobiranista encara que sigui "il·legal". En declaracions a RAC1, la dirigent popular ha titllat l'actitud del president "d'irresponsable" i ha assegurat que hauria d'acceptar el no "majoritari i democràtic" que ha emès el Congrés a la seva proposta si no vol quedar "fora de la democràcia".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha insistit que és Artur Mas qui s'ha de moure i fer "un pas enrere" per afavorir la convivència entre Espanya i Catalunya. Amb tot, després d'escoltar que el president no pensa moure's, considera que va cap a un "carreró sense sortida" que és ja "irreversible", perquè no ha deixat d'acumular "errors".

Cargando
No hay anuncios

Amb tot, la líder del PP de Catalunya ha afirmat que el seu partit seguirà oferint "la mà estesa" sempre que el Govern estigui disposat a posar sobre la taula un debat que estigui dins el marc de la legalitat.