Política17/08/2015

El portaveu de Ciutadans a Valladolid triplica la taxa d'alcoholèmia

Com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, s'enfronta a sancions de fins a sis mesos de presó

Ara

BarcelonaEl portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Valladolid, Jesús Presencio, ha donat positiu en un control d'alcoholèmia amb 0,80 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, de manera que ha triplicat taxa permesa (0,25 mg/l), segons han informat a l'agència Efe fonts municipals.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els fets s'han produït aquest diumenge a la nit a la porta del seu domicili, a Valladolid, després que la Guàrdia Civil de Medina de Rioseco alertés la Policia Local de la capital que un vehicle havia sortit del municipi conduït per una persona en evident estat d'embriaguesa.

Cargando
No hay anuncios

Després de triplicar la taxa permesa en la prova ordinària, el regidor ha demanat que li fessin les proves en sang i ha estat traslladat a un centre hospitalari. Els resultats d'aquestes proves encara no han transcendit, segons han informat a l'agència Efe les mateixes fonts.

El Codi Penal estableix per a un cas com el de Presencio, com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, sancions que inclouen la pena de presó de tres a sis mesos, o la de multa de sis a dotze mesos, o treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, i en qualsevol cas la de privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors per un període d'un a quatre anys.