MOVIMENTS ULTRA
Política18/05/2012

Anglada estén per tot l'Estat el seu partit "identitari" equivalent a Plataforma per Catalunya

El líder de PxC vol quel nou partit xenòfob Plataforma per la Llibertat "aconsegueixi desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola"

Efe

BarcelonaEl líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha estès a la majoria de comunitats autònomes de l'Estat la seva organització ultra i que ell defineix de caràcter "identitari" que defensa posicions de rebuig als immigrants, per a la que utilitzarà el nom de Plataforma per la Llibertat (Pxl). PxC indica en un comunicat que actualment ja disposa de delegacions a Galícia, Astúries, País Basc, Castella i Lleó, Madrid, València, Múrcia, Canàries, Màlaga, Cadis i Almeria, i que el seu objectiu és "estar presents a totes les autonomies a final d'aquest any".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el líder d'aquest partit, Josep Anglada, el naixement de Plataforma per la Llibertat (Pxl) "suposa l'existència d'una tercera via política que tants espanyols estàvem esperant, i generarem una gran il·lusió política". Afegeix en aquest sentit que la seva formació representa "una alternativa realista i rupturista a la vegada, i és l'única resposta efectiva a la crisi social, econòmica i moral que viu la nostra societat".

Cargando
No hay anuncios

El líder d'aquest partit xenòfob, que s'autoqualifica d'"identitari", es marca com a gran objectiu que en les municipals de 2015 Plataforma per la Llibertat "aconsegueixi desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola, però per a això és necessari començar a treballar amb realisme i serietat". Segons Anglada, "l'expansió de PxC per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable", i ha subratllat que "el gran partit identitari es farà des de Catalunya, fet que suposa una novetat política de primer ordre".