Política31/01/2017

Picabaralla entre Iglesias i Errejón en ple hemicicle del Congrés

El clima s'encén dins de Podem a només 24 hores del termini per arribar a acords de cara a Vistalegre II

M.f.f.

MadridDes de fa setmanes que la tensió dins de Podem va 'in crescendo' de cara al congrés Vistalegre II. A només 24 hores del límit per arribar a un acord entre les diferents candidatures, el clima s'ha incendiat i el líder de Podem, Pablo Iglesias, i el seu número dos, Íñigo Errejón, han airejat les seves diferències en ple hemicicle del Congrés. Els dos polítics, que seuen de costat, han discutit intensament durant 5 minuts sota la mirada atenta i seriosa dels seus companys de files i de la resta de diputats. Els fotògrafs que segueixen el ple i que han seguit la picabaralla, a falta d'un vídeo, han definit la situació com una discussió.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als passadissos del Congrés, Errejón ha volgut treure-hi importància. "No ha passat res", ha dit, i ha assegurat que tot el que es debat a Podem es fa amb "passió". No ha volgut explicar, però, per què discutien de forma acalorada: "La consigna és que el que es diu entre amics i companys a l'escó es queda a l'escó".

Cargando
No hay anuncios

Fonts de l'equip d'Iglesias també hi han volgut restar importància, però el clima està més que enrarit després d'escenificar ahir dilluns la ruptura total en les negociacions per arribar a un acord en els documents, així com en la configuració de la comissió de garanties per al congrés, el tribunal de justícia intern de Podem.