Política24/10/2013

Pelegrí es queixa que CDC trenqui el govern de Castelldefels sense comptar amb Unió

Assegura que el regidor d'Unió "no està massa descontent de la tasca feta des del govern municipal"

Acn

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha criticat la forma com el grup municipal de CDC de Castelldefels ha decidit trencar la coalició de govern municipal amb el PP. "Les coses s'han de fer corporativament" i "el lògic", ha afegit, és que les decisions es prenguin "de forma conjunta" en el si de la federació, ha dit en declaracions a la Xarxa Ràdio.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pelegrí ha reconegut que aquest fet posa de manifest "la necessitat de millorar el diàleg" a CiU de Castelldefels i ha lamentat que per manca d'aquest diàleg "ara la pilota estigui a la teulada del regidor d'Unió". Aquest, segons ha afirmat Pelegrí, "no està massa descontent de la tasca feta des del govern municipal".

Cargando
No hay anuncios

La decisió s'ha conegut aquest dijous, hores després que el grup municipal de CDC decidís en assemblea de militants aquest dimecres al vespre trencar el govern municipal, on formava coalició amb el PP i els independents AVVIC des del 2011. La decisió, però, no serà oficial fins que es conegui la postura del tercer regidor de CiU, en aquest cas d'Unió, que encara no s'ha pronunciat.

El número dos d'Unió i actual conseller d'Agricultura de la Generalitat ha fet aquestes declaracions quan encara no havia tingut ocasió de parlar amb David Grau, el regidor d'Unió a l'Ajuntament de Castelldefels.