9-N ALTERNATIU
Política27/10/2014

Morenés afirma que el 9-N alternatiu suposa "una certa vexació cap a la població de Catalunya"

El ministre de Defensa afirma que l'executiu espanyol està prenent les mesures adequades per salvaguardar la legalitat

Efe

MadridEl ministre de Defensa, Pedro Morenés, ha advertit aquest dilluns que, "si es va per un camí confós, s'acaba en una situació esperpèntica", en referència a la consulta alternativa del 9 de novembre a Catalunya. El titular de Defensa, en declaracions a TVE, ha indicat que el govern espanyol està prenent les mesures a les quals està obligat per salvaguardar la legalitat.

Inscriu-te a la newsletter Reflexions en nombres rodonsUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Morenés ha recalcat que "quan es perden les bases hipotètiques jurídiques, s'acaba arribant a una situació poc exemplar des del punt de vista institucional i a una certa vexació cap a la població de Catalunya, i molt particularment a aquells als quals es vol manipular".

Cargando
No hay anuncios

Sobre la sortida a la situació a Catalunya, Morenés ha dit que hi ha un enorme camí recorregut junts i que hi ha d'haver un futur per als espanyols i per als catalans dins d'Espanya. "Els màxims nivells de benestar" s'han aconseguit sempre quan hi ha hagut unió entre Catalunya i Espanya, ha destacat el ministre, que ha recordat que hi ha pocs pobles que faci 500 anys que estan units. "És l'evidència empírica que junts estem millor que separats", ha postil·lat.