PARLAMENT
Política15/03/2011

Nadal replica Maragall i afirma que el PSC "és catalanista al cent per cent"

El cap de l'oposició recorda a l'exconseller que ell també forma part de la cúpula del partit, i que al congrés de la tardor tota la direcció nacional posarà el càrrec a disposició

Núria Martínez

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha recordat a l'exconseller d'Educació Ernest Maragall que "ell també forma part de la cúpula del partit" i que el PSC és un partit "català al cent per cent".

Així, el cap de l'oposició ha contestat a Maragall, en motiu de les afirmacions que ha fet avui, reclamant un PSC "100% català" i amb "plena capacitat de decisió respecte al PSOE", i ha suggerit "el relleu de la cúpula actual del partit". Nadal ha replicat que, "tant ell com Maragall, són part de la cúpula perquè estan a l'executiva del partit, i li ha recordat que no només Montilla, Zaragoza i Iceta posaran el seu càrrec a disposició al congrés de tardor, sinó tota la direcció nacional".

Cargando
No hay anuncios

El president del grup socialista ha emfatitzat que el PSC és un partit "profundament catalanista", amb els seus "propis estatuts" i un "funcionament autònom", i que una altra cosa és si ha de tenir més "visibilitat" al Congrés amb un grup propi.