Política30/10/2016

La militància d'EUiA renova la confiança en Joan Josep Nuet

La llista presentada per l'actual coordinador general aconsegueix el 72% dels vots

Jordi Mumbrú

BarcelonaLa setena assemblea nacional d'EUiA ha renovat la confiança en l'actual coordinador, Joan Josep Nuet. La llista que encapçala Nuet ha aconseguit el 72% dels vots, mentre que l'única alternativa, la que ahir a última hora va presentar el PSUC Viu, va aconseguir el 26% dels suports. Aquesta alternativa la liderava Eduard Navarro, regidor de Sabadell.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La victòria de la llista de Nuet, que duia per nom 'Una EUiA compromesa amb la Catalunya treballadora i popular i la construcció d'un espai transformador', suposa mantenir la direcció que ja estava seguint la coalició comunista, que té com a gran objectiu sumar-se a la confluència que estan preparant els diferents partits d'esquerres catalans, però sense desaparèixer com a formació.

Cargando
No hay anuncios

Entre els debats més interessants que la coalició comunista tracta aquest cap de setmana durant l'assemblea, destaca l'aposta per aquesta confluència i també la defensa d'una República Catalana "lliurement federada amb la resta de pobles de l'estat espanyol".

El document polític presentat durant l'assemblea també ha estat aprovat amb el 75% dels vots a favor, el 22% en contra i 10 abstencions.

Cargando
No hay anuncios

Aquest migdia, s'esperen les intervencions d'Alberto Garzón, líder d'IU, i també de Pablo Iglesias (Podem) i Ada Colau (Barcelona en Comú), però aquestes dues últimes no seran presencials sinó amb la projecció de dos vídeos enregistrats.