Política 01/03/2013

Bárcenas denuncia el PP pel robatori de dos ordinadors del seu despatx

Segons publica avui 'La Gaceta', empleats del partit van requisar, a mitjans de febrer, material del despatx de Bárcenas complint ordres de l'advocat Alberto Pius Durán, persona de confiança de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal

Efe
1 min
L'EXTRESORER DEL PP ELEVA EL SEU POLS AMB RAJOY L'extresorer del PP Luis Bárcenas fins ara no havia fet patent amb fets el seu pols amb el president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy. Bárcenas va negar davant d'un jutge i un fiscal l'existència dels sobresous en negre al PP, cosa que ha ajudat molt el partit. Però la diplomàcia es va acabar dilluns quan va denunciar el PP per acomiadament.

MadridL'extresorer del PP Luis Bárcenas ha presentat aquest divendres una denúncia contra el PP per entrar sense permís al despatx que diu que ocupava a la seu del partit a Madrid i per haver-li robat dos ordinadors que tenia allà, segons han confirmat a Efe fonts policials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La denúncia ha sigut presentada a la comissaria del barri de Salamanca, propera a la casa de l'extresorer.

'La Gaceta' ha publicat avui que el passat 18 de febrer empleats del partit van requisar material del despatx de Bárcenas complint ordres de l'advocat Alberto Pius Durán, persona de confiança de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

stats