Política 01/05/2014

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola denuncia el robatori d'un ordinador de casa seva

Victoria Álvarez assegura que els assaltants buscàven els documents que guarda sobre el cas Pujol

Ara / Efe
1 min

BarcelonaVictoria Álvarez, l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, ha presentat denúncia davant la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) de la policia espanyola a Barcelona pel robatori d'un ordinador portàtil i una tauleta del seu domicili a Barcelona. Així ho han confirmat fonts policials a l'agència EFE després que el diari 'El Mundo' informés aquest dijous sobre el robatori.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons aquest diari, Álvarez es va trobar amb tota la casa desordenada i amb els seus estris tirats per terra aquest dimecres al migdia, i llavors va descobrir que només li faltaven un portàtil, una tauleta i una caixa amb efectes personals, però que no havien sostret ni diners en metàl·lic ni altres joies. "És obvi que el que volien eren els meus ordinadors, en els quals guardava part de la documentació que posseeixo sobre el cas Pujol", va assegurar Álvarez segons El Mundo.

Victoria Álvarez va denunciar el desembre de 2012 al fill de l'expresident de Catalunya per un presumpte delicte de blanqueig de diners. Álvarez basava les seves acusacions en diversos viatges de Jordi Pujol Ferrusola entre els anys 2006 i 2008 a Andorra, Londres, Mèxic i l'Argentina. Respecte als viatges a Andorra, va explicar que la seva exparella portava al maleter del seu cotxe grans quantitats de diners en bitllets de 500 euros. Posteriorment va explicar aquests fets a la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en el famós dinar al restaurant La Camarga.

stats