Política 05/11/2017

L'ANC col·laborarà en l'organització de la manifestació del 6 de desembre a Brussel·les

Agustí Alcoberro anuncia a 'El suplement' que l'organització se sumarà a la iniciativa, que va sorgir de manera "espontània", i han decidit posar la seva experiència "al servei del projecte"

Ara
1 min
L’ANC aposta per una llista conjunta amb Sànchez i Cuixart

BarcelonaEl vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, ha anunciat aquest dissabte a 'El suplement' que l'organització participarà en la manifestació a Brussel·les prevista per al 6 de desembre per demanar l'alliberament dels consellers empresonats i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart: "Formarem part de les entitats que organitzin l'anada a Brussel·les. La iniciativa va sorgir de manera espontània i nosaltres hem decidit posar la nostra experiència al servei del projecte".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alcoberro reconeix que l'organització de la manifestació és "difícil" i que, com que la logística és cara, no es pot concebre com una manifestació tan multitudinària com les de la Diada. Sobre el recorregut, diu que encara no es pot fer públic.

"Vas pel carrer i veus que la gent està trista, i molt indignada", afirma Alcoberro sobre els efectes en la ciutadania de l'empresonament dels consellers. En el terreny de les mobilitzacions, creu que l'organització és essencial. "El país ha de respondre d'una manera clara i contundent, i a l'altura del desafiament de l'Estat. A vegades tendim a la hiperactivitat, però és molt important que ens organitzem per convertir aquesta indignació en un sentiment positiu, de combat, solidaritat i coratge".

A més de les cassolades, creu que s'han de fer accions "més contundents" com la vaga del dia 8 i la gran manifestació de l'11 de novembre.

stats