Política10/01/2013

L'Ajuntament de Gallifa anuncia que ha trobat un truc legal per mantenir l'estelada sense vulnerar la llei espanyola

Respon així a un requeriment de la delegació espanyola a Catalunya en què se'ls demana que onegi la bandera espanyola a la façana del consistori

Ara

BarcelonaL'Ajuntament de Gallifa (Vallès Occidental) assegura que ha trobat un truc legal per mantenir l'estelada a la façana del consistori sense vulnerar la llei de banderes espanyola. Jordi Fornas, l'alcalde per Solidaritat Catalana per la Independència d'aquesta petita població de poc més de 200 habitants, ha explicat a l'ARA que aquest divendres donarà tots els detalls sobre la forma legal que, assegura, els permetrà mantenir "en el lloc d'honor que li pertoca l'ensenya catalana, així com la bandera estelada". D'aquesta manera, el municipi vallesà respondrà a un requeriment de la delegació espanyola a Catalunya en què se'ls demana que onegi la bandera espanyola a la façana del consistori.

Inscriu-te a la newsletter Pagar autònoms a ERCUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Ajuntament de Gallifa va rebre el passat 30 de novembre un requeriment de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, en què se'ls demanava que onegés la bandera espanyola a l'edifici consistorial. Fins a aquell moment, a la façana de l'Ajuntament només hi onejaven la senyera, l'estelada i la bandera local de Gallifa.

Cargando
No hay anuncios

Ara, l'Ajuntament assegura que, després d'estudiar detalladament la legislació espanyola sobre l'ús de les banderes en edificis públics, ha trobat la fórmula legal que els permetrà mantenir l'estelada al balcó. L'alcalde Jordi Fornas, que demà en donarà més detalls, anima tots els municipis catalans que hagin rebut el mateix avís de la delegació que segueixin els seus passos.