Política23/04/2014

Juli Fernández demana a Pia Bosch que renunciï als càrrecs de portaveu del PSC a Girona perquè "no pot parlar en nom del partit"

El primer secretari dels socialistes gironins convocarà el grup de la Diputació per debatre la continuïtat de la dimissionària

Acn

PalafrugellEl primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, considera que Pia Bosch no pot seguir en el càrrec de portaveu ni a la Diputació de Girona ni a l'Ajuntament de Girona després d'haver dimitit de les seves responsabilitats a l'executiva. "Si la Pia deixa l'executiva perquè diu que no s'identifica amb el partit, no pot parlar en nom del PSC com a portaveu a cap òrgan col·legiat, ni Ajuntament ni Diputació", ha assegurat Fernández. Per aquest motiu ja ha anunciat que reunirà el grup socialista de la Diputació per debatre l'assumpte i decidir, conjuntament, si ha de seguir exercint de portaveu dels socialistes a la corporació.

Inscriu-te a la newsletter Reflexions en nombres rodonsUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons reconeix, tant la militància com la ciutadania "no entén" que Bosch llanci crítiques al partit però que el continuï representant-lo com a portaveu en ambdues institucions. "Aquesta situació genera discrepàncies, hi ha militants i ciutadans que no entenen que per una banda diguis que el partit no et representa i, per altra banda, continuïs de portaveu a la Diputació", ha manifestat Fernández.