POLÈMICA A PODEM
Política07/02/2015

Cayo Lara defensa que "Monedero ha de donar moltes explicacions a la ciutadania"

El líder d'IU recorda al dirigent de Podem que "quan assenyalem a altres amb el dit hem de tenir les nostres esquenes ben cobertes"

Efe

Conil de la FronteraEl coordinador federal d'IU, Cayo Lara, ha afirmat aquest dissabte que el secretari de Procés Constituent i Programa de Podem, Juan Carlos Monedero, "ha de donar moltes explicacions a la ciutadania espanyola" sobre la seva declaració complementària per regularitzar els seus impostos pels ingressos que va percebre per assessorar governs llatinoamericans, i sosté que "per predicar cal tenir molt bona memòria".

Inscriu-te a la newsletter Reflexions en nombres rodonsUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans abans d'assistir a Conil de la Frontera (Cadis) a la presentació del llibre 'Conil. L'esforç col·lectiu ', de l'exalcalde d'IU del municipi Antonio Roldán, Lara ha manifestat després de ser preguntat per la situació de Monedero que "quan assenyalem a altres amb el dit hem de tenir les nostres esquenes ben cobertes".

Cargando
No hay anuncios

"Monedero ha de donar moltes explicacions a la ciutadania espanyola de perquè ha hagut de fer aquesta empresa instrumental a l'octubre, per què es van fer uns pagaments a Hisenda amb una quantitat menor a la que s'havia de fer, per què ha donat lloc a que Hisenda busqués la seva legítima declaració, la qual havia d'haver fet, i per què a la universitat s'està investigant si tot es va ajustar o no a la legalitat vigent ", ha assenyalat.

Per això, ha indicat que al dirigent de Podem "li toca donar totes aquestes explicacions, i la societat espanyola les ha de conèixer, i en tot cas les hauria de creure, perquè pogués seguir predicant davant totes aquestes persones que estan cometent il·legalitats o irregularitats contra Hisenda".

Cargando
No hay anuncios

El coordinador federal d'IU ha insistit que, "per poder seguir defensant aquestes polítiques, cal tenir coherència plena, i Monedero ha de donar explicacions en aquest moment a la societat espanyola, com qualsevol altre". Finalment, ha assegurat que "si això passés a IU, estaríem donant explicacions".