Política09/11/2017

Jáuregui (PSOE) diu que els empresonaments són "un plus" que afavoreix l'independentisme de cara a les eleccions del 21-D

L'eurodiputat demana a Puigdemont que torni a Espanya per "afavorir la llibertat dels seus companys" de Govern

Europa Press

MadridL'eurodiputat del PSOE Ramon Jáuregui ha assegurat aquest dijous que els empresonaments dels membres del Govern són un "plus d'avantatge" que afavoreix l'independentisme de cara a les eleccions del 21 de desembre. És per això que el socialista ha demanat que "ningú" pugui "enarborar l'empresonament com un element sentimental favorable a les seves proclames".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha exposat en una entrevista a la SER respecte als empresonaments de membres del Govern. En aquest sentit, l'eurodiputat socialista ha demanat a Carles Puigdemont que torni a Espanya: la seva "fugida", ha assegurat, és el motiu pel qual els companys de Govern del president que es van quedar a Espanya estan empresonats. "Si tornés afavoriria la llibertat dels seus companys", ha dit, i ha reclamat a Puigdemont que abandoni el "teatre" i abraci "la democràcia".

Cargando
No hay anuncios

Jáuregui ha admès que la imatge de consellers empresonats "no agrada" a les institucions comunitàries, però ha insistit que "ningú" qüestiona el poder judicial a Espanya, que "és independent".