Política03/10/2012

Collboni: “Mas va fer ahir de president i avui ha tornat a fer de candidat de CiU”

El portaveu del PSC assegura que la decisió de Pere Navarro de deixar l'alcaldia "no ha estat fàcil", i anuncia que les llistes electorals es tancaran en un consell nacional el 14 d'octubre

Sara González

BarcelonaEl portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat que si bé Artur Mas va fer dimarts a la conferència de presidents "un paper de coresponsabilitat" amb el que està passant a Catalunya i Espanya i va fer, per tant, "de president", aquest dimecres al matí ha tornat a exercir "de candidat de CiU des del Palau de la Generalitat".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Mas no està actuant a l'altura de les circumstàncies", ha dit Collboni, el qual ha recordat que Catalunya i també Espanya afronten una difícil situació econòmica davant el risc d'un imminent rescat i que en el cas català, a més, "els pressupostos estan ajornats 'de facto' per l'anticipació electoral". Segons el portaveu socialista, el president Mas segueix sense ser clar sobre cap a on vol portar el país perquè ha parlat de "transició nacional, d’estat propi i ara diu que no és un adéu a Espanya".

Cargando
No hay anuncios

Llistes, el 14 d’octubre

Collboni també ha explicat que el partit tancarà les llistes el proper 14 d’octubre en un consell nacional, i que l’objectiu és que estiguin formades per persones amb "un alt compromís", siguin "plurals" i amb una clara vocació d’alternativa. "Sabem que no serà una campanya fàcil, perquè són temps difícils", ha dit el portaveu del PSC, tot i que ha afegit que el moment és tan "atípic" que "res està escrit i tot és possible des del punt de vista electoral".

Cargando
No hay anuncios

La decisió del candidat Pere Navarro de deixar l’alcaldia de Terrassa és, segons Collboni, l’evidència que es compromet "al 100%" en aquesta campanya i amb les solucions que els socialistes consideren encertades per arreglar els problemes que pateix Catalunya "des del punt de vista nacional i social". A més, ha explicat que "no ha estat una decisió fàcil", per al primer secretari.