Política01/02/2013

Els 'indignats' tornen a prendre els carrers i la xarxa amb l'esclat dels casos de corrupció

El 'hashtag' #volvemos1F és 'trendig topic' i en sorgeixen d'altres, entre els quals hi ha #tornem1F

Ara

BarcelonaEl moviment anomenat dels 'indignats', que es mantenia activa pel que fa al debat però que no tant pel que fa a l'acció al carrer en els darrers mesos, torna a l'activitat màxima arran de l'esclat dels casos de corrupció, que aquesta setmana han donat un gran protagonisme al PP. Les mobilitzacions van començar aquest dijous davant de les seus del PP i s'han estès.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest divendres, a Barcelona, els manifestants han estat a la plaça Sant Jaume i han arribat fins a la plaça Catalunya, on alguns poden acampar-hi aquesta nit, tot i que no s'ha pres cap decisió col·lectiva en aquest sentit. Sí que s'hi han vist ja algunes tendes de campanya, com reflecteixen molts tuits i algunes fotos a la xarxa

Cargando
No hay anuncios

El que és segur és que aquest dissabte al matí s'hi tornaran a reunir i que a la tarda aniran en comitiva fins a la seu del PP, al carrer Urgell.

I tot plegat torna a retransmetre's i impulsar-se gràcies a les xarxes socials. El 'hashtag' #volvemos1F ja és 'trending topic' a Espanya, a Madrid i a Barcelona. I a Catalunya se n'ha llançat, en català, #tornem1F i #OcupemCatalunya .