Política28/11/2014

CiU i ERC faran llista única, segons experts en futurologia

D'acord amb les conclusions de la roda de prediccions de la fira d'astrologia Magic Internacional, Catalunya serà independent entre 2017 i 2021

Ara

BarcelonaSegons diversos experts en tarot i astrologia, hi haurà llista conjunta entre CiU i ERC a les properes eleccions. En el marc de la fira de futurologia Magic Internacional, que acull aquest cap de setmana la capital catalana, s'ha fet una roda de prediccions sobre què passarà el 2015. Els vidents han definit l'horitzó de diversos temes d'actualitat, des del procés sobiranista fins als casos de corrupció que afecten la família Pujol, passant per les targetes opaques de Caja Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més de la llista conjunta, els experts també s'han mullat amb el calendari electoral. Fixen els propers comicis catalans a la primavera del 2015 amb una llista farcida de "molts" membres de la societat civil.

Cargando
No hay anuncios

En aquesta línia, també posen data a la independència de Catalunya: "Segurament entre 2017 i 2021". Sobre com s'arribarà a l'estat independent, si a través d'una declaració unilateral d'independència o d'una negociació amb l'estat espanyol, els vidents asseguren que hi haurà un canvi de govern a Espanya que "obrirà camins" al procés sobiranista.

Targetes opaques i el cas Pujol

Cargando
No hay anuncios

També s'han inclòs en la roda de prediccions els diferents casos de corrupció que ocupen l'actualitat de l'estat espanyol. Els vidents asseguren que l'expresident Jordi Pujol i dos dels seus fills —sense especificar quins— aniran a presó, "però per poc temps". Sobre el cas de les targetes opaques, que afecta els directius de Caja Madrid, afirmen que els expresidents de l'entitat financera Rodrigo Rato i i Miguel Blesa també ingressaran a la presó, i l'exsecretari general del PP Ángel Acebes, imputat en el cas, no ho farà.

Tanmateix, diuen que la corrupció creixerà "molt" en els propers anys, i que 2016 serà l'"annus horribilis" de la corrupció.