CAS NÓOS
Política 26/02/2013

El jutge demana a Hisenda si Urdangarin, la infanta Cristina i Diego Torres es van acollir a l'amnistia fiscal

José Castro ha sol·licitat també a l'Agència Tributària els informes sobre els béns dels exsocis de l'Instituto Nóos per començar els tràmits per embargar-los-els

Enric Borràs Abelló
1 min
ABANDONAT PER TOTHOM Iñaki Urdangarin va poder comprovar ahir com la casa reial ha decidit deixar-lo caure per netejar la seva imatge i evitar la imputació de la infanta Cristina. El testimoni de Carlos García Revenga el deixa ara en una situació molt difícil.

PalmaEl jutge José Castro ha sol·licitat aquest dimarts al migdia a Hisenda saber si Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina, Diego Torres i la seva dona, i el secretari de les infantes, Carlos García Revenga, es van acollir a l'amnistia fiscal del govern de Mariano Rajoy per regularitzar diners en negre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Castro ha demanat a l'Agència Tributària informes sobre els béns d'Urdangarin i Torres, segons fonts judicials. És el primer tràmit necessari per embargar-los-els a causa de l'impagament de la fiança civil de 8,2 milions d'euros que els havia imposat arran del cas Nóos.

stats