CONSELL EXECUTIU
Política21/10/2014

Mas, predisposat a reunir-se amb Junqueras per abordar el 9-N i la recomposició de la unitat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, admet que el "preacord" anunciat ahir "no s'ha materialitzat"

Oriol March

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assenyalat aquest dimarts que el Govern està "predisposat" a la unitat i ha assenyalat que l'operatiu del 9-N "va endavant", en referència al nombre de voluntaris que ja s'han inscrit al procés de participació. Homs ha explicat que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha respost positivament a l'oferiment de reunió que li ha fet aquest matí el president d'ERC, Oriol Junqueras. Mas té predisposició per reunir-se amb Junqueras i abordar el 9-N i el reestabliment de la unitat.

Inscriu-te a la newsletter Illa i Puigdemont, en mans de les bases d’ERCUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha admès que el preacord que va anunciar ahir dilluns al matí "no s'ha materialitzat". "Amb tota la humilitat i amb ganes de tirar endavant, que tenim molta feina", ha resumit el conseller sobre l'estat d'ànim de les esferes governamentals. "La política no acaba de funcionar, ja mirarem d'esmerçar-nos-hi més. Però el que segur que ha de funcionar és el 9-N", ha apuntat el dirigent de CiU. De moment, ja s'ha arribat als 28.456 voluntaris, 8.000 més dels que demanava l'executiu.

Cargando
No hay anuncios

Sense data per a les eleccions

El conseller de la Presidència ha volgut recordar, després dels precs d'Oriol Junqueras i de Joan Herrera de convocar "ja" les eleccions, que és competència "exclusiva i indelegable" del president dissoldre el Parlament i convocar comicis anticipats. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural van reclamar aquest diumenge "eleccions en tres mesos" en un discurs que no va caure bé a CiU, on observen "sincronia" entre el discurs de l'ANC i ERC.