Política15/06/2014

Gay de Montellà demana al rei Joan Carles que doni suport a la consulta

El president de la patronal Foment del Treball diu al monarca que el full de ruta no pot obviar les urnes i que confia que encara pot guanyar el 'no' a la independència

Ara

BarcelonaEl president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha demanat al rei Joan Carles que doni suport a la consulta sobiranista a Catalunya. En una audiència privada amb el monarca sobre la qual informa 'El Mundo', Gay de Montellà hauria instat la Corona a impulsar una nova fase de "distensió" entre Catalunya i Espanya que no pot passar per alt les urnes.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gay de Montellà, segons el rotatiu, hauria dit a Joan Carles que l'ampli suport polític a la consulta a Catalunya fa que ara només hi hagi un camí: pactar el quan i el com es fa. El president de la patronal confia en un full de ruta pactat a escala espanyola abans de la Diada.

Cargando
No hay anuncios

L'empresari veu factible que avui dia el resultat de la consulta doni la victòria a l'opció de continuar dins d'Espanya. El president de la patronal fa temps que defensa el pacte fiscal per resoldre la situació política que viu Catalunya i rebutja els postulats independentistes.