Política19/02/2015

Gabilondo segueix imposant-se a Zerolo per ser candidat del PSOE a Madrid i guanya per unanimitat en tres agrupacions

El president de la comissió gestora que ara dirigeix el partit a la comunitat de Madrid argumenta que la baixa participació es deu al fred i als horaris laborals

Europa Press

MadridL'exministre Ángel Gabilondo segueix imparable en la carrera per ser candidat del PSOE a la comunitat de Madrid. Ha tornat a guanyar a l'altre candidat, el regidor socialista a l'Ajuntament madrileny, Pedro Zerolo, en les votacions d'aquest dijous, marcades per segon dia consecutiu per la baixa participació. En tres agrupacions -Vicálvaro, Arganzuela i Villanueva de la Cañada- Gabilondo ha guanyat per unanimitat.

Inscriu-te a la newsletter Reflexions en nombres rodonsUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la resta d'agrupacions, com Chamberí, Retiro, Moncloa, Ciudad Lineal, Hortaleza, Torrelodones (un militant ha votat Carme Chacón), Tetuán o Moraleja, que han votat avui, també s'ha imposat amb total claredat Gabilondo.

Cargando
No hay anuncios

El president de la comissió gestora que ara dirigeix el PSM, Rafael Simancas, ha tret importància a la baixa participació -"feia fred" i hi havia "molta gent treballant" han sigut els arguments per explicar-ho- i ha destacat que l'important és que el procés és democràtic.