Política23/09/2015

Felipe González compara l'independentisme amb Maduro i Stalin

Auri Garcia Morera

L'Hospitalet de LlobregatL'expresident del govern espanyol Felipe González ha retret a l'actual president, Mariano Rajoy, la seva "pèrdua d'autoritat" amb l'independentisme català. "Mai se m'hauria acudit anar a veure Merkel o Cameron per demanar-los que diguessin alguna cosa als independentistes. Quina pèrdua d'autoritat!", ha exclamat.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

González també ha reclamat a l'actual líder del PSOE, Pedro Sánchez, i al candidat del PSC, Miquel Iceta, que siguin més "clars" a l'hora de rebutjar el dret d'autodeterminació: "La gent us ha d'entendre! Hem de ser clars! Nosaltres no jugarem a canviar la Constitució per incloure el dret a l'autodeterminació! No ho farem!Digueu-ho clarament!".

Cargando
No hay anuncios

L'expresident del govern espanyol ha comparat Artur Mas amb Nicolás Maduro, dient que "quan un govern fracassa busca una excusa perquè no es parli del seu fracàs", i que això és el que han fet el president català amb el procés i el veneçolà amb Colòmbia. També ha dit que "qui va aplicar el dret a l'autodeterminació va ser Stalin".