Política10/03/2016

Albano Dante Fachin: "El dia que Podem sigui una bassa d'oli, em preocuparé"

El diputat de Catalunya Sí que es Pot treu ferro a les tensions internes del partit

Ara

BarcelonaEl diputat de Catalunya Sí que es Pot i aspirant a liderar Podem Albano Dante Fachin ha tret ferro aquest dijous a les tensions internes que viu el partit lila, i les ha atribuït a un intent de "debilitar la formació". Segons ha explicat, el debat intern és la principal fortalesa de Podem: "El dia que aquest partit sigui una bassa d'oli, em preocuparé", ha ironitzat.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio ha fet un paral·lelisme amb el 15-M i ha recordat que aleshores també hi havia qui "ridiculitzava" aquella manera de treballar. Segons Fachin, les tensions territorials que viu Podem i la crida del sector anticapitalista del partit a desistir de la negociació amb el PSOE i forçar noves eleccions formen part de la normalitat d'un partit que és "plural".

Cargando
No hay anuncios

Fachin, que aspira a liderar Podem, és una de les pedres a la sabata que té Pablo Iglesias al territori. Mentre el líder de Podem vol evitar una fractura interna dins de Podem promovent Jèssica Albiach o Raimundo Viejo per a la secretaria general i Fachin de portaveu, el diputat de Catalunya Sí que es Pot ja ha avisat que no acceptarà "un pacte entre cúpules que deixaria sense veu la gent de les bases".