Política20/09/2014

ERC prepara el 9-N amb "la campanya més important" per convèncer "fins al darrer indecís" del 'sí-sí'

Els republicans han reunit la seva executiva ampliada un cop aprovada al Parlament la llei de consultes

Laia Vicens

BarcelonaEl secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, ha anunciat aquest dissabte que els republicans preparen una campanya de cara al 9-N per "convèncer fins al darrer indecís del nostre país" de votar 'sí-sí' a la consulta. Salvadó l'ha qualificat com "la més important que hem fet a la nostra vida" i ha dit que és "la campanya de campanyes". Per això, ERC vol que sigui "la més massiva, proactiva i extensa" que ha preparat mai el partit, que s'ha posat "a disposició" de la campanya unitària Ara és l'hora, impulsada per l'ANC i Omnium Cultural.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"ERC prepara la maquinària per abocar-hi tot el capital organitzatiu, 1.500 càrrecs institucionals i tota la militància", ha dit Salvadó. En una executiva nacional ampliada, amb la presència de tots els diputats i els presidents comarcals i regionals del partit, ERC engega motors per "arribar a tots els punts del país" i perquè "el sí guanyi de forma clara".

Cargando
No hay anuncios

Salvadó ha posat en relleu que la campanya es tirarà endavant tot i el veto del TC. En relació a això, el dirigent republicà ha denunciat "el tarannà autoritari" de l'Estat, que "prohibeix la democràcia" tot i l'"amplíssima majoria" que aquest divendres va votar a favor de la llei de consultes, "el marc legal" que empara el 9-N.

Salvadó ha donat per "superades" les "sensacions de flaqueig" entre CiU i ERC en el debat de política general i ha explicat que les converses entre els dos partits són "continuades" i que busquen "reforçar la pinya" i garantir la unitat de cara al 9-N.