Política05/11/2012

Un grup d'empresaris catalans impulsa la campanya 'Fem Pinya' contra el procés sobiranista

Mariano Ganduxer, Joaquim Molins López-Rodó, Joan López Alegre i Josep Maria Galilea encapçalen un col·leciu que "apel·la al seny i la reflexió davant l'onada independentista"

Acn

BarcelonaUn grup d'empresaris catalans ha impulsat la campanya 'Fem Pinya' per apel·lar "al seny i a la reflexió davant l'onada independentista". El col·lectiu, de l'Associació Moviment per Catalunya i Espanya, està encapçalat per l'empresari Mariano Ganduxer, president del Grup Bonanova; Joaquim Molins López-Rodó, professor de Ciència Política a la UAB; l'exdiputat del PP Joan López Alegre, i Josep Maria Galilea. Asseguren que no estan vinculats a cap partit i que no demanaran el vot per a ningú el 25-N. Ara per ara s'han anunciat en alguns mitjans, i en diverses tanques publicitàries han enganxat cartells en què es veu un agent dels Mossos i un de la Guàrdia Civil a banda i banda d'una hipotètica frontera.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ara fan una crida als ciutadans per "participar al finançament de la campanya a través d'aportacions econòmiques". Els diners, asseguren, "s'utilitzaran per promoure una reflexió serena".

Cargando
No hay anuncios

De moment han engegat una primera campanya amb el títol "De veritat que vols això? Pensa-t'ho", en català i castellà, per anunciar-se a mitjans i enganxar cartells a diverses tanques publicitàries. N'han col·locat a Mollet, Terrassa, Sant Boi, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i a l'entrada a Barcelona per la C-58, entre d'altres "punts estratègics" de Barcelona i l'àrea metropolitana, expliquen.