Test 06/06/2024

Què en saps, de la UE i dels europeus? Posa't a prova amb el test de l'ARA

Què ens preocupa? Quines aficions tenim? Confiem en Brussel·les? Fes el test i descobreix si en saps tant com et penses, dels europeus

ARA
Ciutadans berlinesos porten una bandera de la Unió Europea durant una manifestació a Berlín contra la violència política.

Aquest diumenge, els ciutadans de la Unió Europea estan cridats a les urnes per decidir el rumb de les polítiques de les institucions europees en un moment de rellevància històrica. Assumptes com la immigració, la guerra, el rearmament o la crisi climàtica marquen l'agenda dels comicis, en què ja es preveu que l'extrema dreta tindrà un creixement important.

A l'ARA hem creat aquest test perquè posis a prova els teus coneixements sobre la Unió Europea i els ciutadans que l'habitem. Què ens preocupa? Confiem en Brussel·les? Quines aficions tenim? Ens agraden les mascotes?

Les dades d'aquest test s'extreuen de l'Eurobaròmetre i formen part d'aquest interactiu que hem publicat durant la campanya electoral europea, i que podeu recuperar aquí.

stats