Sílvia Orriols tanca campanya a Ripoll: "Aquí va començar tot i des d'aquí ho reconquerirem tot"

La candidata islamòfoba carrega contra el cordó sanitari dels partits a Aliança Catalana

1 min
Sílvia Orriols a l'acte final de campanya d'Aliança Catalana

BarcelonaFa menys d'un any Sílvia Orriols era elegida alcaldessa de Ripoll i ara podria desembarcar al Parlament, tot i que llavors hi tancava la porta. Després de pentinar el territori durant aquests quinze dies, la candidata de l'extrema dreta independentista ha tancat el cercle i la campanya a Ripoll, on ha agraït el suport dels ripollesos i ha assegurat que sense aquella victòria ara no estaria presentant batalla a la cambra catalana. "Aquí va començar tot i des d'aquí ho reconquerirem tot", ha afirmat des del Teatre Comtal de Ripoll.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La cap de llista d'Aliança Catalana ha fet una crida a sobreposar-se als boicots que pateix la seva formació, que ha vist com diferents ajuntaments es negaven a cedir-li espais municipals i tots els partits, menys la dreta, s'han compromès a no pactar-hi ni a acceptar els seus vots per a la investidura. "No hem vingut a caure bé a ningú, hem vingut a salvar Catalunya", ha reblat abans de sentenciar "Ja estem farts de les correccions polítiques que ens han imposat".

Orriols ha atiat, un cop més, el discurs d'odi contra la immigració. Tot i no tenir inconvenient a definir-se com a "islamòfoba", la dirigent xenòfoba ha tornat a insistir que la seva formació no és d'extrema dreta. "Voler mantenir l'estat del benestar, perseguir la llibertat de Catalunya, defensar la civilització occidental o reivindicar el domini cultural, polític, ètic i demogràfic de Catalunya, no és ser d'extrema dreta, és ser d'Aliança Catalana", ha remarcat Orriols, que ha deixat clar que no pensa defallir. "El més important és no recular mai, i Aliança Catalana no recula", ha conclòs.

stats