Política22/05/2015

Duran alerta les bases d'Unió: "No atengueu influències, i encara menys intimidacions forànies"

El líder democristià avisa les bases que rebran "una pressió" sense precedents perquè se sumin al full de ruta unitari post 27-S. Celebra que l'ANC passi de ser "dirigida per una activista" a estar liderada per "una persona amb formació"

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, prepara el terreny pel que considera que serà un període convuls per als democristians. En la seva carta-web setmanal als militants de la formació, Duran adverteix que les dues pròximes setmanes, en què Unió debatrà internament el seu posicionament davant el full de ruta post 27-S, el partit estarà sotmès a una "pressió" sense precedents: "Prepareu-vos a rebre una pressió com mau heu tingut des de fora del partit. Però no atengueu influències, i encara menys intimidacions forànies".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel també cap de files de CiU a Madrid, la federació "serà la primera força política municipal" en uns comicis, els de diumenge, que deixaran un escenari de fragmentació que, al seu entendre, afectarà a l'estabilitat. "Barcelona és massa gran com per no ser conscient que la governabilitat és un factor clau de cara a diumenge", avisa, cosa que el porta a concloure que "s'ha de reflexionar més que mai sobre la utilitat del vot". I contraposa el model Trias al model "veneçolà", diu, de Colau. "Experiments en política? Pocs, a casa pròpia i amb gasosa. No a la casa de tots de la Plaça de Sant Jaume". Per cert, que també recorda que "la gent" de Colau "va governar la Generalitat amb els tripartits".

Cargando
No hay anuncios

Relleu a l'ANC

Duran i Lleida celebra en la seva carta-web que Jordi Sànchez hagi estat escollit nou president de l'ANC. I ho fa amb un dard enverinat a l'expresidenta, Carme Forcadell: "De ser dirigida per una activista, l'ANC passarà a ser dirigida per una persona amb formació i sentit profund de la política".