Política21/02/2014

Duran demanarà la dimissió del càrrec de CiU que es relacioni amb la "xenòfoba" Lliga Nord

El líder d'Unió admet el seu malestar pel fet que el Govern vagi "a remolc" d'ERC en l'augment de la pressió fiscal

Ara

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha amenaçat aquest divendres de demanar la dimissió d'aquell càrrec de CiU que pugui estar mantenint contactes amb la "xenòfoba" Lega Nord. En la seva carta web setmanal, Duran ha lamentat que "els únics" actors internacionals que de moment enalteixen el procés sobiranista català són els secessionistes padans de la Lliga Nord.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran aprofita la referència per llançar un advertiment: "Per cert, el dia que tingui la certesa –no com ara, que només en tinc intuïcions– sobre quina persona de CiU manté contactes permanents amb aquests xenòfobs, penso denunciar-ho públicament, i si té un càrrec de partit o institucional penso demanar-ne públicament la dimissió".

Cargando
No hay anuncios

D'altra banda, Duran també ha al·ludit a l'increment d'impostos no només a l'Estat sinó també a Catalunya. "Quan veig certes decisions impositives, tinc la sensació que ERC va a remolc d'ICV-EUiA i nosaltres, a remolc d'ERC. No m'agrada! Una altra cosa és que no tinguem un altre camí a seguir, però estem pressionant molt, massa! Destruirem les classes mitjanes, i això és el pitjor que ens pot passar", adverteix.