POLÍTICA
Política 24/11/2013

Demostració de força de la nova líder del PSOE andalús

La presidenta de la Junta d'Andalusia garanteix suport a Pere Navarro perquè el projecte del socialisme unit per una Espanya unida necessita el PSC

Ara / Efe
1 min
La nova líder del socialisme andalus, Susana Díaz

GranadaLa presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ha tancat aquest diumenge un congrés regional del partit que l'ha aclamat com a nova líder del partit en substitució de José Antonio Griñán. El congrés del PSOE andalús ha esdevingut una autèntica demostració de força de Díaz també de cara al debat sobre el lideratge del partit a nivell espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Díaz també mostrat avui el seu suport al primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, i al canvi de rumb que va imprimir en el consell nacional de diumenge passat, i ha assegurat que el "projecte comú" d'Espanya necessita un Partit Socialista "unit".

Durant el discurs de clausura del congrés extraordinari que el PSOE-A ha celebrat aquest cap de setmana a Granada, al qual ha assistit el líder del PSC i el secretari general socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, Díaz ha dit que el PSOE ha fet autocrítica en matèria territorial i en cohesió de l'Estat.

Espanya "necessita un partit socialista unit"

"Per sobre de tot hem fet un esforç per entendre que el projecte comú que es diu Espanya necessita un Partit Socialista unit", ha manifestat la presidenta andalusa, i alhora ha afegit que per defensar aquest propòsit també "necessita" els socialistes catalans. "Aquí, company Pere, defensor de la teva terra, emporta't la garantia que els socialistes andalusos estarem amb tu", ha sentenciat.

stats