Política27/06/2015

Dards de Camacho a Podem: els acusa de ser el partit del "nepotisme", "agència de col·locació" i "engany massiu"

La líder del PP a Catalunya acusa el PSOE de reivindicar un "patriotisme de cartró i màrqueting"

Efe

BarcelonaLa líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat aquest dissabte que Podem és el "partit del nepotisme" i una "agència de col·locació dels seus propis familiars", després que hagi transcendit que alguns dels nous càrrecs nomenats en els ajuntaments de Madrid i Barcelona són familiars de Manuela Carmena i Ada Colau, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Illa i Puigdemont, en mans de les bases d’ERCUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha recordat que l'alcaldessa de Madrid "ha col·locat el seu nebot" per a un lloc de treball municipal i "Colau, l'alcaldessa de Barcelona, ha col·locat el seu marit, mentre que el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ho ha fet amb la seva parella". Un fet que ha qualificat d'"engany massiu".

Cargando
No hay anuncios

Per a la dirigent popular, molts dels seus votants "haurien de reflexionar sobre aquells que criticaven la casta i els partits polítics, perquè ara actuen de la pitjor de les maneres possibles, convertint en molt pocs dies les institucions en les seves pròpies agències de col·locació i enxufant els seus familiars, incomplint les seves promeses electorals".

Lamenta que no hi hagi membres del PSC a la jura de bandera

Cargando
No hay anuncios

Sobre l'acte de jura de bandera de més de 600 civils a Barcelona, Sánchez-Camacho ha lamentat que no hi hagués cap representant del PSC i que no haguessin "estat defensant Espanya, la bandera i els catalans". Per això, ha dit que el "patriotisme" del PSOE és de "cartró i màrqueting", perquè a Catalunya el PSC està més proper, ha dit, "al nacionalisme d'Artur Mas".

Respecte al fet que no hagi assistit cap conseller de la Generalitat a l'acte, ha indicat que "és un gest més del govern català que una Catalunya independent, de la qual tant parlen, no seria plural, sinó només la de l'estelada". En canvi, creu que en un acte com el d'aquest matí a Barcelona, "s'ha fet respecte a la bandera espanyola, de la mateixa manera que respectem la senyera i 'Els segadors'".