Política22/01/2014

Els crítics del PSC convoquen un acte de protesta davant de la seu del carrer Nicaragua

Una delegació del moviment Avancem lliurarà una carta aquesta tarda a tots els primers secretaris que ha tingut el partit i al president de la comissió de garanties per denunciar l'arraconament al qual Navarro està sotmetent a Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura

Ara

BarcelonaEl moviment Avancem que lidera Joan Ignasi Elena ha convocat un acte de protesta aquesta tarda a les 18.30 hores davant la seu del PSC al carrer de Nicaragua per denunciar la decisió de la direcció del partit de relegar els tres diputats crítics -Elena, Marina Geli i Núria Ventura- al fons de l'hemicicle. L'objectiu de la convocatòria és lliurar una carta tant al primer secretari, Pere Navarro, com als seus antecessors: José Montilla, Narcís Serra i Raimon Obiols. La missiva també serà lliurada al president de la comissió de garanties del partit, ens que vetllà pel compliment dels estatuts i el codi ètic del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que ha fet la direcció del grup va en contra del socialisme català. Això és 'mobbing' parlamentari", asseguren fonts d'Avancem. De fet, el moviment, des del seu compte de Twitter ha lamentat "la imatge poc representativa que la direcció del grup parlamentari socialista ha donat avui a la família del socialisme català".