Política13/03/2014

#CatalansWantToVote: el vídeo que busca “internacionalitzar la consulta”

Pep Guardiola, Lluís Llach i Montserrat Tura, entre les personalitats que apareixen en el vídeo de l'ANC que busca donar a conèixer al món la consulta

Ara

BarcelonaSílvia Bel, Lluís Llach, Albert Sánchez Piñol, Dyango, Pep Guardiola, Montserrat Tura... Són algunes de les personalitats que l'Assemblea Nacional Catalana ha fitxat amb l'objectiu de donar a conèixer al món el procés sobiranista. Tots ells llegeixen, en català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, àrab i xinès, l'article 1 de la convenció de drets polítics i civils de les Nacions Unides.

Inscriu-te a la newsletter Pagar autònoms a ERCUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vídeo s'ha presentat aquest dijous, el dia en què l'ANC ha donat a conèixer el seu full de ruta cap a la independència i ha anunciat un esforç especial per intensificar la internacionalització del procés sobiranista a través de la seva xarxa exterior. "Es tracta de presentar el cas català com un procés d'autoexigència democràtica", ha assenyalat Ricard Gené, membre del secretariat nacional i coordinador de la comissió internacional de l'entitat.

Cargando
No hay anuncios

Les prioritats de l'ANC, que considera "plausible" aconseguir la independència amb l'horitzó de Sant Jordi del 2015, són cinc: explicar que Catalunya és un projecte "de futur", estendre la xarxa de l'entitat al món, defensar el dret a decidir, crear xarxa arreu del món a través de "gent influent" i tenir "molt bona relació" amb la premsa internacional.