Política 09/12/2014

Rajoy i la cúpula del PP defensaran a Segòvia la vigència de la Constitució

Blindaran la seva negativa a la reforma constitucional en un document que aprovaran per refermar el seu compromís amb els valors constitucionals del 1978

Ara/efe
1 min

MadridEl president del Govern, Mariano Rajoy, i la cúpula del Partit Popular defensaran a La Granja (Segòvia), en un acte el proper dissabte, la vigència dels valors constitucionals que es van consensuar el 1978, i el plasmaran en un document que s'aprovarà en aquesta trobada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP ha citat en aquest municipi segovià als barons del partit, alcaldes i parlamentaris per fer aquesta defensa de la Carta Magna en un moment polític en què altres partits aposten per la seva reforma.

Segons ha explicat en roda de premsa el vicesecretari general d'Organització del partit, Carlos Floriano, en l'acte de la Granja es posaran en valor els valors constitucionals i l'esforç que han fet els espanyols aquests anys des de 1978.

Un període que, ha dit, és la "història d'un gran èxit" i el de major prosperitat, diu, que ha viscut Espanya, i que es subratllarà en aquest acte que tancarà Rajoy i en què també participarà la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal.

stats