Política 08/06/2021

Podem Catalunya canvia de seu per tercer cop en sis anys

El partit lila estrenarà nou local al passeig de Pujades de Barcelona

2 min
Imatge de la façana de la nova seu de Podem Catalunya

BarcelonaPodem Catalunya torna a canviar de seu. El partit estrenarà un nou local aquestes pròximes setmanes, el tercer en els sis anys de vida de la formació. Segons ha pogut saber l'ARA, aquest cop la formació es trasllada als baixos i l'entresol del número 31 del passeig de Pujades de Barcelona, just davant el Parc de la Ciutadella. La intenció és entrar a la nova seu de cara al mes de juliol, quan s'hi acabin les obres, i així al setembre poder començar-hi el curs polític, segons fonts de la direcció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ara mateix el partit ja ha deixat la seu que tenia al carrer Provença, 55. Un local que Podem ocupava des de feia poc més d'un any. Havia estat l'anterior direcció, capitanejada per Noelia Bail, qui havia gestionat el canvi des del carrer Sardenya, 176, el primer local on s'havien instal·lat. Amb tot, Bail no va poder inaugurar la nova seu com a secretària general: abans que el partit s'hi instal·lés, la direcció estatal la va destituir imposant una gestora arran de la petició de més de la meitat de l'executiva.

Un any i mig després, la direcció que lidera Conchi Abellán ha decidit abandonar la seu que havia triat l'anterior cúpula i traslladar-se prop del Parlament i també de la seu dels comuns (al carrer Marina, 131). "Buscàvem una seu més funcional, més propera a la gent, i tornar a ser a peu de carrer", apunten les mateixes fonts. Recorden que el local on eren fins ara era un primer pis i ara passaran a ser en una planta baixa i entresol d'uns 300 metres quadrats. L'entresol servirà per a les oficines del partit i els baixos seran per fer-hi reunions i actes oberts a la militància. També pagaran un lloguer més baix.

stats