Política20/05/2015

El candidat del PP a Maials signa el manifest independentista de l'ANC "per no estar malament al poble"

Antoni Sisteré explica a l'ARA que va signar el document per "evitar problemes" i "males impressions", tot i que no és independentista

Dani Sánchez Ugart

BarcelonaLa llista de candidatures a les eleccions municipals que han signat el manifest independentista de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) conté un bon grapat de sigles. Però, segurament, entre les més sorprenents hi ha la de la candidatura del PP de Maials, un petit municipi de les Garrigues de només 959 habitants. L'alcaldable popular, Antoni Sisteré, veí del poble, va decidir signar el manifest, segons explica ell mateix a l'ARA, per "no estar malament al poble".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Em van portar el paper i em vaig dir: 'Ho firmo per evitar problemes'", relata Sisteré per telèfon. I la seva firma va fer que la candidatura del PP constés entre les independentistes de Maials, com va publicar el portal Som Garrigues. "Has de pensar que aquí, a Maials, tothom ho ha signat, i volia evitar males impressions", afegeix el candidat, que ja es va presentar com a cap de llista per la mateixa formació a les eleccions del 2011, i es va quedar a una vintena de vots d'aconseguir representació (en va tenir 33).

Cargando
No hay anuncios

Sisteré explica que ell no és independentista: "No vull la independència ni per aquí ni per enlloc". I prossegueix explicant que al PP ningú no li ha cridat l'atenció per haver signat un manifest que va en contra dels principis que defensa el partit.

De cara a les perspectives electorals per a diumenge, Sisteré no té gaire confiança a entrar al ple: "Guanyarà ERC", que en aquestes eleccions presenta candidatura (no ho va fer fa quatre anys), amb una exregidora del PSC com a cap de llista.