Política03/05/2015

Camacho: "Demano a Mas que no ens porti a unes anticipades que només beneficien partits com Ciutadans"

La presidenta del PP creu que les darreres enquestes constaten "el fracàs" del procés sobiranista

Acn

BlanesLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, creu que l'enquesta que publica aquest cap de setmana 'La Vanguardia' constata "el fracàs" del procés sobiranista perquè CiU i ERC no sumarien majoria absoluta. El sondeig tampoc augura resultats optimistes per als populars, que passarien de 19 a 9 diputats. Per això Sánchez-Camacho reclama al president del Govern, Artur Mas, "que s'ho repensi" i no convoqui "unes eleccions anticipades que només beneficien partits com Ciutadans". La líder del PP opina que els partits "tradicionals" reben un "vot de càstig" vinculat al procés i això acaba anant a favor de "partits oportunistes".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La segona part d'aquesta enquesta constata que el procés separatista ha estat un fracàs i que l'únic que ha fet ha estat fragmentar el vot a Catalunya", ha opinat Camacho. Segons la popular, si el 27 de setembre hi ha eleccions anticipades, Catalunya serà "ingovernable" i atribueix al procés independentista aquesta situació.

Cargando
No hay anuncios

Per a Sánchez-Camacho, el procés sobiranista ha fet que el Govern de la Generalitat "oblidi les necessitats reals" del país i que ara els catalans vulguin emetre un "vot de càstig" contra els partits tradicionals. "Crec que el procés separatista ha perjudicat Catalunya i tots els partits", ha opinat, i afegeix que qui més pateix aquesta situació és CiU però també altres formacions, com ara el seu propi partit. "Demano a Artur Mas que sàpiga llegir les dues enquestes que hi ha hagut, que s'ho repensi, i que no ens porti a unes eleccions anticipades que només beneficien partits com Ciutadans, que l'únic que fan és sortir als mitjans de comunicació, buscar minuts de glòria i quedar-se vots de càstig", ha afirmat.

Implacables amb la corrupció

Cargando
No hay anuncios

El PP de Catalunya també aplaudeix la decisió del partit a València, que ha suspès de militància el president de la Diputació de València i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, per un escàndol de comissions. Alícia Sánchez-Camacho considera "encertada" la decisió i afegeix que el PP ha de ser "implacable" en la lluita contra la corrupció, tant si es produeix dins el partit com en altres formacions o institucions.

La presidenta dels populars catalans defensa que el PP està format per gent honrada i que si es detecta algun indici de corrupció s'han de prendre "mesures immediates". "Tal com ha fet el senyor Fabra", ha conclòs.