Política17/05/2018

Arrimadas defensa que Rajoy i Rivera abordin mantenir el 155: "S'ha d'acordar com"

La líder de Cs assegura que "no és la seva prioritat" intervenir TV3

Ara

BarcelonaInés Arrimadas defensa que es mantingui l'aplicació de l'article 155 a Catalunya fins que els dirigents independentistes "no es comprometin a respectar els drets de tots els catalans". Ho ha dit en una entrevista a RAC1, en la qual ha destacat que "s'ha d'acordar com", i ha fet referència a la reunió que mantenen aquest dijous Mariano Rajoy i Albert Rivera a la Moncloa.

Inscriu-te a la newsletter Pagar autònoms a ERCUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder de Cs ha assegurat que Torra "no vol que s'aixequi el 155". "Estan dient que faran un Parlament paral·lel i un Govern paral·lel, una Constitució paral·lela, que tornaran a fer les ambaixades, que recuperaran la gent investigada de consellers. Evidentment no vol que s'aixequi el 155", ha afirmat, i ha subratllat que tot plegat amaga que "no tenen ni idea de com governar sense dir que la culpa és d'Espanya".

Cargando
No hay anuncios

Arrimadas no veu suficients les disculpes de Torra i ha subratllat que en el primer debat d'investidura "va enfotre-se'n" quan l'oposició li va recriminar els comentaris. "Amb molt dolor és president de la Generalitat", ha lamentat Arrimadas, que ha assegurat que està "molt preocupada" perquè, a més, l'independentisme li va donar suport: "De lliçons de moral, cap ni una".

Sobre la possibilitat d'intervenir TV3, Arrimadas ha anotat que no és la seva "prioritat" i ha afirmat que la seva voluntat és que s'aprovi la llei al Parlament per "despolititzar" la televisió pública catalana. Tanmateix, ha advertit: "Si no es pot garantir una pluralitat i neutralitat, soc partidària de parlar de moltes coses". "No ens podem passar tres o quatre anys més amb aquesta televisió", ha remarcat la líder de Cs, que ha assenyalat que si cal intervenir TV3 amb el 155 s'ha de "concretar al Senat".