ELECCIONS 25-N
Política25/11/2012

Desembarcament d'apoderats del PP de fora de Catalunya per controlar els comicis catalans

Desenes de militants del PP i de les Nuevas Generaciones han omplert autocars i trens de camí a Catalunya

Ara

BarcelonaDesenes de militants del PP i de Nuevas Generaciones, les joventuts populars, de fora de Catalunya han desembarcat aquest diumenge 25 de novembre per controlar al detall les eleccions catalanes, que la seva mateixa líder a Cataluynya ha reconegut que són clau per al futur de Catalunya i d'Espanya. N'hi ha de Madrid, Toledo, Andalusia i el País Valencià, entre altres llocs, com han explicat ells mateixos, amb fotos incloses, a Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Pagar autònoms a ERCUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, una de les apoderades del PP és Catalina García, presidenta dels populars de la localitat de Jimena, a la província de Jaén, i ha difós a Twitter una fotografia amb el ministre Jorge Fernández Díaz "donant suport als apoderats del PP" a les eleccions catalanes. En la fotografia hi apareix ella, Fernández Díaz i altres apoderats del PP a Barcelona. Fonts del PP a Catalunya consultades per l'Ara.cat han assegurat desconèixer la quantitat d'apoderats que han vingut de fora del país per controlar els comicis.

Cargando
No hay anuncios

Mig centenar des d'Atocha

També han explicat el desembarcament unes desenes d'apoderats vinguts de Boadilla, Madrid, que han sortit d'Atocha i ara estan repartits per diversos col·legis electorals de Catalunya. La presència de nombrosos apoderats del PP als col·legis electorals ha generat un intens debat a Twitter.