Política 17/07/2014

Antoni Fogué serà el secretari de política municipal del PSC i Esther Niubó, la portaveu

L'expresident de la Diputació de Barcelona i la número dos del PSC per a les europees ocuparan llocs clau de la direcció d'Iceta

S.g.
1 min

BarcelonaEl nou líder del PSC, Miquel Iceta, ha anunciat aquest dijous via Twitter dues peces clau més de la direcció. L'expresident de la Diputació de Barcelona i regidor a Santa Coloma de Gramenet, Antoni Fogué, assumirà la secretaria de Política Municipal, cartera que té especialment importància a un any de les municipals. Per la seva banda, la número dos del PSC a la llista de les europees, Esther Niubó, serà la nova portaveu del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb Fogué, Iceta s'assegura un dirigent amb ampli coneixement del món municipal. Elaborar llistes a tots els municipis pels comicis del 2015 no serà una tasca fàcil en determinats territoris. Fogué i la seva esposa, l'exalcaldessa de Santa Coloma Manuela de Madre, han mantingut sempre una estreta relació personal amb el nou primer secretari. L'actual alcaldessa, Núria Parlon, serà la número dos del partit com a viceprimera secretària.

Esther Niubó representa el sector jove del partit en auge del PSC. Es va quedar a les portes de ser eurodiputada i, des d'aleshores, es donava per fet que havia de jugar un paper important en la nova direcció. De fet, Niubó ja va assumir el paper de portaveu quan Jaume Collboni es va absentar del càrrec per concórrer a les primàries de Barcelona.

stats