Política17/03/2015

Antifrau investiga la falta de concurrència pública en les despeses de l'Ajuntament de Lleida

La investigació s'ha obert a petició de Marta Camps, que assegura que l'alcalde va participar en àpats el 2014 pels quals la institució va pagar 63.075 euros

Europa Press

LleidaL'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) investiga la manca de concurrència pública en despeses de l'Ajuntament de Lleida, governat pel PSC, segons ha explicat a Europa Press la regidora socialista i exprimera tinent alcalde, Marta Camps, la persona que va presentar al desembre denúncies a la Fiscalia Anticorrupció de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A partir de certa quantitat cal fer concurrència pública, algunes despeses haurien de passar per ple i no estar justificades únicament per decret d'alcaldia" ha assegurat Camps. "Si el pressupost inicial en despeses de protocol és de 17.000 euros i acabem gastant-ne 176.000 sense que passi per ple i sense que ningú ho vegi com a mínim, hi ha opacitat, no parlo d'irregularitat, que no em toca a mi dir-ho", ha afegit l'extinent d'alcalde socialista.

Cargando
No hay anuncios

Marta Camps ha assegurat que l'alcalde Àngel Ros va participar en àpats o aperitius en què l'Ajuntament va gastar 63.075 euros en 2014. Segons les seves dades, uns 37.000 euros corresponen a 72 dinars i sopars en tres restaurants de la ciutat, el que suposa una mitjana d'uns 500 euros per àpat, en el qual solia haver-hi entre cinc i vuit persones.