Política 17/08/2015

Andrea Levy qualifica la llista de Junts pel Sí d'"engany" a la societat catalana

La número dos dels populars a les eleccions del 27-S diu que la Generalitat vol "amagar" la seva gestió dels últims anys

Efe
1 min
Andrea Levy, en la roda de premsa d'aquest dissabte / ACN

BarcelonaLa vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha qualificat d'"engany a la societat catalana" la llista unitària a favor de la independència Junts pel Sí, ja que Artur Mas "no vol donar explicacions de la seva gestió" ni que Oriol Junqueras li faci d'oposició. També ha denunciat, en declaracions a 'El programa de verano', de Telecinco, que aquesta candidatura sobiranista no és unitària perquè el seu cap de llista, Raül Romeva, "no es fa responsable" del que ha fet la persona que "ens ha portat fins aquí".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Levy ha criticat que la Generalitat vulgui "amagar" la seva gestió d'aquests últims anys i ha afegit que ha estat el govern espanyol qui ha "governat per als catalans" i "ha donat resposta" a la "gravíssima" situació financera de la Generalitat. "Aquí no hi ha hagut mai cap tipus de deslleialtat del govern d'Espanya, però si un govern de la Generalitat irresponsable plantejant falses batalles, falsos enemics i falses històries d'opressió", ha defensat la vicesecretària d'Estudis i Programes. "Jo no combatré mai el nacionalisme amb més nacionalisme, jo el combato amb llibertat individual", ha assegurat Levy, que ha promès "superar" el debat sobiranista perquè els catalans "se sentin espanyols sense etiquetes ni acotacions".

stats